THE BEST SIDE OF کاشت میلگرد

The best Side of کاشت میلگرد

The best Side of کاشت میلگرد

Blog Article

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

جهت تقویت صفحه‌های ستون‌ها امکان بهره گرفتن از این روش امکان پذیر است؛ در واقع با استفاده از این روش، دیواره‌های بتنی نیمه ساخته‌شده یا قدیمی توسعه پیدا می‌کنند.

سوالم این بود که برای استفاده از چسب اپوکسی آیا بر اساس سایز میلگرد ,اضافه سایز حفره ایجاد شده باید متفاوت باشه یا برای تمام سایزها یک عدد ثابت در نظر گرفته میشه؟ در هر صورت این عدد چقدر هست ؟همون ۲ میلیمتر هست ؟حداقل و حداکثر هم داره؟ممنون

استفاده از مته برای این منظور به عنوان محتاطانه ترین و مطمئن ترین رویکرد، محافظت در برابر آسیب احتمالی به آرماتورهای موجود و به حداقل رساندن خطر درهم تنیدگی میلگرد ظاهر می شود.

کاشت میلگرد به فرایندی گفته می‌شود که جهت تقویت کردن بتن، اصلاح کردن ابعاد قسمتی از سازه و یا اضافه کردن قسمت جدیدی به سازه بتنی که از قبل پیش‌بینی نشده است انجام می‌شود.

کاشت میلگرد در بتن معمولا به دو روش قدیمی و جدید انجام می‌شود. در روش قدیمی کارگران برای کاشت میلگرد مجبور به خراب کردن بخشی از سازه بتنی می‌شدند تا قسمتی از میلگرد‌های قبلی خارج شده و بتوانند کاشت بولت‌های جدید و آرماتوربندی را انجام دهند. این روش به دلیل ضربه‌ها و لرزشی که در هنگام کار به بتن وارد می‌کند و باعث ضعیف شدن بتن می‌شود تقریبا منسوخ شده و  دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

میلگردهای مورد استفاده در کاشت میلگرد در قطرهای الی میلی متر در بازار یافت می‌شوند.

تست مقاومت الکتریکی بتن و پتروگرافی بتن چیست و استانداردهای ان

علت بکارگیری چسب میلگرد در این المان‌ها، مهار ضربه های وارده به آن‌ها و مقاوم سازی آن‌ها در برابر بادهای شدید است.

پوشش بتن روی میلگردهای کاشت شده نباید در هیچ حالت کمتر از مقادیر زیر باشد:

نشانی ایمیل get more info شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از جمله ویژگی‌ها و کاربرد‌های کاشت میلگرد در بتن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هنگامی‌ که یک سوراخ در بتن حفر می‌شود، سطح سوراخ ممکن است بسته به روش حفاری ناهموار یا صاف باشد. علاوه بر این، ممکن است سوراخ با گردوغبار بتن و زباله‌های حاصل از فرآیند حفاری پر شود. مراحل تمیز کردن سوراخ معمولاً شامل دمیدن سوراخ با هوای فشرده، برس زدن سوراخ با یک برس سیمی فولادی و دمیدن دوباره در سوراخ است.

در تمام این سیستم ها توسط دریل کاشت میلگرد، یک سوراخ ایجاد شده و سپس تمیز می‌گردد. روند تمیز کردن بسته به نوع محصول متفاوت است. در بسیاری از موارد سوراخ می‌بایست با استفاده از فرچه یا پمپ تمیز گردد.

Report this page